«

»

La fotografia d’un combat de cavallers a l’Era del Castell guanya el concurs ’16a Fira Medieval d’Oficis de Súria a Instagram’

La imatge d’un combat de cavallers a l’Era del Castell ha guanyat el concurs fotogràfic ’16a Fira Medieval d’Oficis de Súria a Instagram’. Aquesta ha estat la quarta edició del concurs, convocat per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Súria.

L’autor de la fotografia guanyadora és el surienc Joan Ribera Moncunill, que la va presentar amb el lema ’Lluita medieval al capvespre’.

Els membres del jurat van valorar els valors estètics de la imatge i la seva capacitat per transmetre l’ambient de les recreacions medievals de la Fira, amb el protagonisme compartit dels cavallers, el públic i l’entorn del Poble Vell i de Súria.

El jurat estava format per l’alcalde Josep Maria Canudas, el regidor d’Ensenyament, Turisme i Participació, Miquel Caelles, i altres persones vinculades a l’organització i a les entitats participants en la Fira Medieval d’Oficis.

El premi del concurs és una estada de dues nits per a dues persones a la casa rural Torreblanca (Súria).

Totes les fotografies presentades es poden veure a la xarxa social Instagram, amb les etiquetes #firamedievalsúria o #firamedievalsuria. En les edicions anteriors, el premi ha estat per a imatges de la filadora, del grup musical Els Berros de la Cort i dels Bastoners de Súria.