»

Agenda d’actes nadalencs a Súria

MÚSICA DE NADAL
– Dilluns 18 de desembre. Cantada de nadales amb alumnes de l’escola Mare de Déu de Montserrat. A les 15.30 h, a l’Esplai.
– Dies 18, 19, 20 i 22 de desembre. Cicle d’audicions de l’Escola Municipal de Música. A les 17.30 h, al Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.
– Dimecres 20 de desembre. Concert ’Il·lusió de Nadal’ amb alumnes de l’Escola Municipal de Música. A les 19.30 h, a la sala d’actes de la Residència Bell Repòs.
– Divendres 22 de desembre. Concert de Nadal amb la Societat Coral La Llanterna. A les 20.00 h, a l’Esplai.
– Dimarts 26 de desembre. Concert de Sant Esteve amb la Coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Musica. A les 12.00 h, a l’Església de Santa Bàrbara (barri de Salipota).
– Diumenge 31 de desembre. Concert de Nadal a Coaner (Sant Mateu de Bages). A les 12.00 h, a l’església romànica de Sant Julià de Coaner.

NADAL A LA BIBLIOTECA
– Dijous 14 de desembre. Demostració d’arranjaments florals de Nadal. A les 16.00 h.
– Dissabte 16 de desembre. Taller de manualitats per a infants. A les 11.00 h.

FIRA DE NADAL I FIRA D’ENTITATS
– Diumenge 17 de desembre. Comerços oberts, xocolatada, tallers, parades, inflables, animació, visita del Patge Reial, sorteig, lliurament de premis del concurs d’ambientació nadalenca i altres activitats. Al centre urbà de la vila.

NADAL JOVE

– Divendres 22 de desembre. Divendres de cine. Cine de terror. De 16.00 a 21.00 h, al Casal de Joves.
– Dissabte 23 de desembre. Torneig de videojocs. De 17.00 a 21.00 h, al Casal de Joves. Organitzat per Social Lovers.
– Dies 27 i 28 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener. Casal Obert (tennis de taula, jocs de taula, jocs de rol…) De 16.00 a 20.00 h, al Casal de Joves.
– Divendres 29 de desembre. Divendres de cine. Cine de riure. De 16.00 a 21.00 h, al Casal de Joves.
– Dissabte 30 de desembre. Torneig de videojocs. De 17.00 a 21.00 h, al Casal de Joves. Organitzat per Social Lovers.

ELS PASTORETS DE SÚRIA

– Dies 25, 26 i 30 de desembre, i 1, 6 i 7 de gener. Espectacle amb més de cent anys de tradició, basat en el text de Josep Maria Folch i Torres. Música original d’Antoni Malats, interpretada en directe. A les 18.00 h, al Teatre del Foment Cultural.

ACTES RELIGIOSOS

– Dilluns 25 de desembre. Missa del Gall. A les 00.00 h, a l’Església parroquial de Sant Cristòfol.
– Dimarts 26 de desembre. Missa de Sant Esteve. A les 11.00 h, a l’Església del Roser (Poble Vell).
– Dilluns 1 de gener. Missa de Cap d’Any i Solemnitat de la Mare de Déu. A les 12.00 h, a l’Església Parroquial de Sant Cristòfol.
– Dissabte 6 de gener. Missa de Reis. A les 12.00 h, a l’Església Parroquial de Sant Cristòfol.

CAP D’ANY

– Diumenge 31 de desembre. Festa Flour Party. A partir de l’1.30 h, al Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort. Els menors de 16 anys hi podran participar acompanyats en tot moment del pare, la mare o el tutor legal. Tant els menors com els seus responsables legals hauran de presentar el DNI a l’entrada, així com omplir i signar un full d’autorització d’accés. Tots els participants (menors i adults) hauran de dur el DNI per accedir al recinte.

SARDANES

– Dilluns 25 de desembre. Ballada de sardanes amb la cobla Principal de Berga. A les 12.00 h, a la plaça de Sant Joan.

PORTADA DEL PESSEBRE A COANER (SANT MATEU DE BAGES)
– Diumenge 10 de desembre. Sortida a les 9.00 h des del Pla de la Font.

SÚRIATRASTOS
– Dissabte 16 de desembre. Celebració del 5è aniversari. Mercat d’intercanvi de joguines, taller infantil i juvenil d’aprofitament de material reciclat i altres activitats. De 9.00 a 13.30 h, a la plaça de la Serradora.

CAVALCADA DE REIS
– Divendres 5 de gener. Recorregut pel centre de la vila, recepció institucional i parlaments a la Casa de la Vila, visita a l’Església Parroquial de Sant Cristòfol i recepció als infants de la vila. Sortida cap a les 18.00 h des del barri de Salipota.

EXPOSICIÓ
– Fins al diumenge 14 de gener. ’El segle XIII. Vida i costums a Catalunya’. A Cal Balaguer del Porxo. De divendres a diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h. Dissabtes feiners, també de 16.00 a 18.00 h. L’exposició romandrà tancada els dies 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener.

ACTIVITATS NADALENQUES
– 3r Concurs d’Ambientació Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes. Convocat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Inscripcions fins al dimecres 13 de desembre.
– Campanya comercial de Nadal i Reis. Convocada per la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial. Fins al dissabte 6 de gener. El sorteig es farà dissabte 13 de gener a les 12.00 h, a la plaça de Sant Joan.
– Fes d’ajudant dels Reis Mags! Iniciativa de Càritas Parroquial per tal que els infants de famílies desfavorides puguin rebre el seu regal en aquestes festes de Nadal.

AMB LA PARTICIPACIÓ DE:
Ajuntament de Súria, Agrupació Sardanista, Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Amics de Coaner, Associació de Gent Gran de Súria, Biblioteca Pública, Càritas Parroquial, Casal de Joves, Casal de la Dona, Centre Excursionista, Comissió de Festa Major, Comissió Festes i Tradicions, Coral Sòrissons, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Municipal de Música i AMPA de l’Escola Municipal de Música, Foment Cultural, Joventuts Musicals, ICL, Parròquia de Sant Cristòfol, Residència Bell Repòs, Societat Coral La Llanterna, Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial i voluntariat local.