«

»

L’Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener posaran en marxa quatre paquets turístics conjunts del Poble Vell i l’Ecorail del Cardener

El ple municipal de Súria va aprovar per 10 vots a favor (CiU, ERC, aiS i PSC) i 3 abstencions (GIIS) en la seva darrera sessió un conveni de col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener per posar en marxa quatre paquets turístics conjunts que inclourien visites al Poble Vell i activitats a l’Ecorail del Cardener. La sessió del ple va tenir lloc dijous 28 de juny i va tenir caràcter ordinari.Els quatre nous paquets turístics són els següents:
– Activitat guiada a l’Ecorail del Cardener i visita turística al Centre d’Interpretació del Castell de Súria.
– Activitat a l’Ecorail del Cardener i visites guiades al Poble Vell.
– Activitat a l’Ecorail del Cardener, visita guiada amb tast de vins i visita turística al Centre d’Interpretació del Castell de Súria.
– Activitat a l’Ecorail del Cardener, visita guiada amb tast de vins i visites guiades al Poble Vell.

L’objectiu d’aquests nous paquets és seguir impulsant i diversificant l’oferta turística de Súria i del Cardener com a element dinamitzador de l’economia local. La venda d’entrades es portarà a terme a través del web de l’Ecorail del Cardener.

L’Ecorail del Cardener és una proposta de turisme actiu i familiar que consisteix en un recorregut d’uns 7 quilòmetres entre Callús i Sant Fruitós de Bages en trenet o ciclorail.

Aquesta iniciativa turística és gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i promoguda pels Ajuntaments de Callús, Castellnou de Bages, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola, Santpedor i Súria.

– Més informació sobre l’Ecorail del Cardener: www.ecorail.cat/