«

»

La Fira Medieval d’Oficis es suspèn per segon any consecutiu a causa de les limitacions anti-covid

La Fira Medieval d’Oficis de Súria es suspendrà enguany per segon any consecutiu, a causa de les dificultats de mantenir el format habitual del certamen amb les actuals normatives anti-covid. La major part del pressupost previst per a la Fira d’enguany serà destinada a finançar millores de manteniment a les vies públiques del Poble Vell.

Aquest transvasament de partides forma part d’un acord de modificació de crèdit que el ple municipal va aprovar ahir dijous 2 de setembre en sessió extraordinària per 8 vots a favor (PSC, GIIS i aiS) i 5 vots en contra (ERC, JxS i regidor Pere Requena).

Aquestes millores de manteniment tindran un pressupost de 30.000 euros, procedent del pressupost previst per a l’edició d’enguany de la Fira Medieval d’Oficis. Altres 10.000 euros seran destinats a la celebració d’actes estàtics relacionats amb el certamen per tal de mantenir el caliu de la Fira, tot i aquesta nova suspensió. La celebració d’aquests actes serà anunciada oportunament.

Tot i aquesta nova suspensió, l’equip de govern municipal reitera el seu compromís per reprendre la celebració de la Fira quan la situació sanitària general ho faci possible.