«

»

L’Oficina de Turisme torna a estar operativa des d’aquest divendres 1 d’octubre

L’Oficina de Turisme de Súria torna a estar operativa des d’aquest divendres 1 d’octubre, després d’un temps d’inactivitat a causa de la pandèmia. També es reprenen les visites guiades al Poble Vell i al Centre d’Interpretació del Castell durant els caps de setmana.

Fins al proper 31 de desembre, l’horari de l’Oficina de Turisme serà el següent:

  • De divendres a diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 h.
  • Dissabtes, també de 16.00 a 18.00 h.

Les visites guiades tindran lloc els dissabtes i diumenges a les 11.00 h. La seva durada aproximada serà d’una hora i mitja. Les reserves s’han de fer amb una anticipació mínima de 48 hores i han de ser comunicades per telèfon (93.131.34.45) o per correu electrònic a l’adreça turisme@suria.cat.

L’Oficina de Turisme de Súria és ubicada al carrer Sant Climent, número 21 (Poble Vell).